< Naar het nieuwsoverzicht

Bijdrage Werkgroep Helianth Rotterdam, Nieuwsbrief Antroposana januari 2024

Vrijdag 26 januari - Inmiddels beginnen de activiteiten in de vorm van ouderwetse lezingen, voordrachten en presentaties weer op gang te komen.

Wel staan er nieuwe podcasts in de planning. De reeds opgenomen podcasts zijn te beluisteren via http://www.detherapeutpodcast.nl/
Hoofdzaak voor ons als werkgroep blijft het ontmoeten van elkaar. Het is zo belangrijk, vinden wij dat daar gelegenheid voor wordt geschapen, al heeft iedereen het druk en lijkt het haast niet meer van deze tijd. In de sociale ruimte, die ontstaat bij een ontmoeting, gebeuren bijzondere dingen.

Dinsdag 23 januari staat een voordracht op het programma  over “het Immuunsysteem als tijdsziekte” door antroposofisch huisarts Marga van den Eijnden.
Dinsdag 12 maart spreekt Waldar Weerman over zijn passie, het omgaan met kleur en zijn missie in september te starten met de priesteropleiding in Stuttgart om priesterlijk handelen in het dagelijks leven te “promoten”.
Aanvang 20.00 uur. Plaats Therapeuticum Helianth, Blondeelstraat 15, Rotterdam

Alle activiteiten worden aangekondigd via de eigen nieuwsbrief, Antrovista en www.antroposofierotterdam.nl

Leuke bijkomstigheid én aansporing om lid te blijven / worden van Antroposana :
Vanaf januari 2024 krijgen Antroposanaleden uit regio Rotterdam, de meesten zullen patiënt van het therapeuticum zijn, 10% korting op de zelfzorgmiddelen van Wala en Weleda verkrijgbaar via de Helianth.

Monique Engels, contactpersoon Antroposana Helianth Rotterdam