< Naar het nieuwsoverzicht

Antroposana aanwezig op Waldorf Festival 10 en 11 juni

Dinsdag 16 mei - Het Waldorf Festival in Driebergen is "Een inspirerende Festival waar je mensen zoals jij kunt ontmoeten die zich interesseren voor Waldorf en antroposofie". Antroposana zal aanwezig zijn met een kraam en gaat graag met je in gesprek.

We zullen bij de kraam een kleine proeverij aanbieden. Met behulp van planten die overal om ons heen groeien, die iedereen kan vinden in berm en bos, zullen we kruidenboter en pesto maken die je op een toastje of stokbroodje kunt proeven. Met zo'n pesto maak gebruik van de gezonde mineralen en vitaminen van brandnetel, daslook, zevenblad, kleefkruid, paardenbloem, madeliefje etc. Heel handig vooral voor kinderen die geen groenten willen eten. Roer het door pasta en je kids krijgen belangrijke gezonde stoffen binnen. Het gaat in de antroposofische zorg immers (onder andere) om het voorkomen van ziekten en om vragen als 'hoe ondersteun ik het zelfgenezend vermogen van het lichaam?'. 

We mogen 2 vrijkaartjes weggeven voor het festival! Houd onze sociale media in de gaten, wie weet ben jij de gelukkige! 

Over het Waldorf Festival:

"Je bent van harte welkom op dit inspirerende Festival waar je mensen zoals jij kunt ontmoeten die zich interesseren voor de hedendaagse wereld van Waldorf en antroposofie. Je kunt heerlijk struinen op het marktplein, je kunt waldorfinstituten leren kennen op het netwerkplein, er is muziek en dans en natuurlijk meerdere plekken waar je kunt genieten van lekkere hapjes en sapjes.

Er zullen talloze workshops van kunstenaars, handwerkers, ondernemers en inspirators zijn, die jou met liefde kennis laten maken met hun vakgebied. Je kan vilten, schilderen, boetseren, tekenen, figuurzagen, popjes maken, honing proeven en zoveel meer!

Er zijn presentaties van o.a. de bekendste antroposofische kinderarts in Nederland Edmond Schoorel en de inspirerende kleuterjuf Loïs Eijgenraam, die eveneens auteur is van talloze boeken over opvoeden en ouderschap. Exclusief bezoek krijgen we van Jeanne Meijs die eigenlijk besloten had niet meer te spreken...maar voor ons maakt zij een uitzondering! Er zijn interactieve lezingen over jaarfeesten, antroposofie, de vrijekleuterklas. Er zijn gesprekscirkels over ouderschap, over sterven en het leven na de dood en over een inclusieve vrijeschool. En alsof het nog niet genoeg is, kun je je even terugtrekken bij een kaartlezing of heerlijk ontspannen genieten van in ons gezond&lekker cafeetje."

Website Waldorf Festival