< Naar het nieuwsoverzicht

Antroposana verloot het Werkboek Geneesplanten

Woensdag 29 januari - Wij mogen 1 exemplaar van deze praktische handleiding voor geneeskrachtige planten, van Joop van Dam en Pauli van Engelen, weggeven.

Werkboek Geneesplanten

In dit boek worden geneeskrachtige planten uitgelicht. Hoe zij eruitzien en wat voor karakteristieke eigenschappen de plant heeft. Daarnaast wordt er een praktische vertaling gemaakt hoe er van deze plant een essences of olie gemaakt kan worden, die thuis of in een medische omgeving kan worden ingezet.

Joop van Dam is antroposofisch huisarts en heeft met praktijkdeskundige Pauli van Engelen, die jaren als natuurverpleegkundige heeft gewerkt dit boek geschreven.

Hoe maakt u kans om dit prachtige werkboek te winnen?

Onze vraag is: Vertel ons waarom jij het boek zou willen hebben en wie weet win jij het. Mail je antwoord naar: info@antroposana.nl voor 13 februari 2020. Op die dag maken wij de winnaar bekend!

Ps: Je kunt het boek ook bestellen via paulivanengelen@hetnet.nl

En de winnaar is:

Joyce Logister-Lossie. Van harte gefeliciteerd met dit mooie boek!

Joyce haar reden om dit boek te willen winnen is:

Oh wauw! Ik zou het graag voor Tim Logister willen winnen. Hij is altijd heel erg geïnteresseerd in de geneeskracht van planten. Hij is ook inwoner achtertuin begonnen met iets kweken en plukken maar komt niet echt verder dan gedroogde blaadjes. Zou super zijn als hij op deze manier een natuurlijke verlichting zou vinden voor onze kindjes met eczeem