< Naar het nieuwsoverzicht

Denkt u mee over de nieuwe werkagenda van de RVS?

Donderdag 29 augustus - De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) geeft onafhankelijk advies aan regering en parlement over ontwikkelingen op het snijvlak tussen volksgezondheid, zorg en samenleving. De RVS stelt dit jaar een nieuwe werkagenda op, waarmee de raad de belangrijkste opgaven voor de komende jaren wil adresseren. De RVS heeft al enkele mogelijke thema's benoemd op basis van gesprekken en ontwikkelingen in de samenleving. Nu wil de RVS graag weten welke onderwerpen volgens u bovenaan de agenda moeten staan. Wat vindt ú de belangrijkste onderwerpen?

Met Ranking the Topics geeft u dat met sterren aan. U kunt ook zelf onderwerpen aandragen als deze voor uw gevoel nog missen. Denkt u mee? Het kost slechts tien minuten en u levert een belangrijke bijdrage aan het werk van de RVS voor de komende jaren. Alvast hartelijk dank!

Landingspagina: https://rankingthetopics.nl

Op deze pagina staat informatie over de RVS, over de raadpleging en de werkagenda. Ook zullen we de resultaten van de raadpleging hier op publiceren en bijhouden. Het is dus een dynamische pagina die - gedurende de tijd dat de vragenlijst open staat - steeds de resultaten laat zien.

Link vragenlijst:
https://nl.surveymonkey.com/r/rankingthetopics