< Naar het nieuwsoverzicht

Kom werken in de antroposofische ouderenzorg!

Dinsdag 26 maart - Ben je benieuwd naar werken in de ouderenzorg? Geloof jij in aandachtige zorg en een zinvolle dag voor bewoners van Warande?

Voor antroposofische vestiging Huize Valckenbosch, afdeling Valck, in Zeist zoekt Warande een verpleegkundige.

Uren in overleg, tot 36 uur.

Je coördineert de zorg, verpleging en begeleiding rondom de cliënt. Je biedt zelf ook de dagelijkse basiszorg aan onze cliënten. Het zorgleefplan van de cliënt is daarbij het uitgangspunt. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team. Je draait de diensten volgens  rooster. Je neemt actief deel aan projecten gericht op de verbetering van de kwaliteit van zorg. Je fungeert als vraagbaak voor (verpleegtechnische) vragen en bij complexe situaties. Je begeleidt en ondersteunt collega's hierin op een coachende manier.

Interesse? Solliciteer dan meteen! Kom je liever eerst een keer kijken? Bel gerust met Anja Tijmense, teamleider Zorg a.i. op 030-6956700 om een afspraak te maken.

Warande biedt antroposofische ouderenzorg in het Leendert Meeshuis in Bilthoven en Huize Valckenbosch en afdeling Eva Mees van Bovenwegen in Zeist. Onze zorg voor ouderen, gebaseerd op de antroposofie, is uniek in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijwarande.nl.