De Antroposanapolis: dekking van antroposofische zorg

Naast uw basisverzekering kunt u zich aanvullend verzekeren voor antroposofische zorg. Therapieën als euritmie, fysiotherapie en alternatieve behandelingen en homeopathische geneesmiddelen vallen binnen de dekking van onze aanvullende zorgverzekering. Om gebruik te kunnen maken van deze collectieve zorgverzekering is een voorwaarde dat u lid bent van onze vereniging.


 

Waarom de Antroposanapolis?

Antroposana onderhandel​t ​voor haar leden ​met zorgverzekeraars voor een zo goed mogelijk​e​ dekking van de antroposofische gezondheid​szorg tegen een goed betaalbare premie​.​ Voor 2018 hebben wij gekozen voor Avero Achmea. Deze zorgverzekeraar past het beste bij de wensen van onze leden zoals vergoeding van alle geregistreerde geneesmiddelen Weleda en Wala.

Heeft u geen antroposofische huisarts? Geen probleem: u kunt dan een consult aanvragen bij een antroposofisch huisarts. De Antroposanapolis vergoedt de kosten.

Wat krijgt u vergoed?

 

Abnoba Viscum en Iscador ook in 2018 vergoed!

Over de vergoeding van Abnoba en Iscador hebben wij goed nieuws: deze medicijnen vallen ook in 2018 gewoon binnen de dekking!

Bereken uw premie

Wilt u weten wat de premie is voor uw situatie? Bereken uw premie en bekijk welk aanvullend pakket het best past bij uw situatie.  


De belangrijkste wijzigingen

De belangrijkste veranderingen t.o.v. 2017 zijn voor u gebundeld in een duidelijk overzicht.

Wilt u een vergelijking maken met andere zorgpolissen?

Dat kan. Op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/antroposofische-geneeskunde vindt u een overzicht van zorgverzekeraars die antroposofische zorg hebben opgenomen in een aanvullende verzekering.

Indien u wilt weten welke aanvullende verzekeringen euritmietherapie vergoeden, raadpleeg dan: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/euritmietherapie

Altijd het laatste nieuws over de Antroposanapolis in uw mailbox

Meld u aan voor de Antroposana email-nieuwsbrief zodat u tijdig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen​. 


Polisvoorwaarden

Lees voordat u de Antroposanapolis afsluit de polisvoorwaarden.

Heeft u een vraag?

Voor vragen over de zorgverzekering, het afsluiten van een zorgverzekering of het wijzigen van een zorgverzekering, kunt u terecht bij onze adviseur. Een team van zorgverzekeringsspecialisten staat klaar om u van dienst te zijn.
Flexis Groep, telefoonnummer 088-626 06 06.

Specialisten: Debora Boef, Liesbeth Eyckens en Harold Tjaden.

Vragen over declaraties: Debora Boef en Liesbeth Eyckens.

Of mail naar antroposanapolis@flexisgroep.nl.