Inloggen

De Antroposanapolis: dekking van antroposofische zorg

Speciaal voor onze leden bieden wij een collectieve zorgverzekering via Avéro Achmea: de Antroposanapolis.
U kunt deze zorgverzekering met een gunstige premie alleen afsluiten als u lid bent van Antroposana.

Het einde van het jaar komt in zicht: tijd om weer goed te kijken naar uw zorgverzekering! Antroposana onderhandel​t ​voor haar leden ​met zorgverzekeraars voor een zo goed mogelijk​e​ dekking van de antroposofische gezondheid​szorg tegen een goed betaalbare premie​.​

Meld u aan voor de Antroposana email-nieuwsbrief zodat u tijdig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen​. Dan maakt u aan het einde van het jaar ongetwijfeld ​de juiste keuze.

www.antroposana.nl/nieuwsbrief

Klik hier voor de Antroposanapolis

Het kan zijn dat u in een eerder stadium de website www.antroposanapolis.nl hebt bezocht. In dat geval verzoeken wij u vriendelijk, doch dringend, de site, met tegelijkertijd indrukken van de toetsen “Ctrl F5”, te vernieuwen. Zo bent u er zeker van dat u de juiste informatie te zien krijgt. Anders bestaat de kans dat uw browser de oude pagina laadt vanuit het geheugen van uw browser. Hier kunnen we helaas niets aan doen.

Wat krijgt u vergoed?

 • artsen die lid zijn van de vereniging voor integrale geneeskunde, antroposofische artsen en homeopathisch artsen
 • antroposofische therapieën, zoals: euritmie, fysiotherapie, psychotherapie en kunstzinnige therapie op doorverwijzing van een arts
 • antroposofische en homeopathische geneesmiddelen op voorschrift
 • € 50 extra vergoeding voor geneesmiddelen of voor eerste consulten die buiten de dekking vallen. Voor meer info klik hier.
 • 10% korting op zowel de basis- als de aanvullende verzekering
 • het lidmaatschap van Antroposana wordt afhankelijk van uw pakket vergoed.

  Hiervoor kunt u een op naam gesteld betalingsbewijs aan Flexis Benefits toezenden met daarbij de factuur EN vermelding van uw polisnummer. U kunt het sturen per post: Flexis Benefits, t.a.v. Liesbeth Eyckens, Röntgenlaan 31, 2719 DX, Zoetermeer of per e-mail via antroposanapolis@flexisgroep.nl

  Voor de aanvullende verzekering Excellent geldt een vergoeding van 100%.

  Voor Royaal en Beter Voor Nu geldt een vergoeding van 25 euro per persoon per kalenderjaar.

  Voor Start geldt geen vergoeding.

Lees de voorwaarden

Zoals bij elke zorgverzekering, horen ook bij de nieuwe Antroposanapolis strikte voorwaarden. Lees daarom voordat u de verzekering afsluit de polisvoorwaarden goed door. U ziet daar de exacte vergoedingen.

Heeft u de Antroposanapolis en heeft u een vraag?

Voor vragen kunt u terecht bij onze adviseur. Een team van zorgverzekeringsspecialisten staat klaar om u van dienst te zijn.
Flexis Groep, telefoonnummer 088-626 06 06.
Vragen over declaraties: Debora Boef en Liesbeth Eyckens.Vragen over de zorgverzekering, het afsluiten van een zorgverzekering of het wijzigen van een zorgverzekering: Mirjam Nolting en Harold Tjaden.

Of mail naar antroposanapolis@flexisgroep.nl.

fbq('track', 'ViewContent');fbq('track', 'ViewContent');