Ontdek wat Antroposana voor je kan betekenen

Wat kan Antroposana voor je betekenen?

Antroposana verenigt mensen die zich herkennen in gezondheidszorg die geïnspireerd is door antroposofie. Deze gaat uit van ieders zelfherstellend vermogen en richt zich op de mens als geheel.

Antroposana zet zich in voor:

  • De belangen van de antroposofische zorg in Nederland en Europa
  • De zichtbaarheid en erkenning van de integratieve gezondheidszorg
  • Het gebruik en de toegankelijkheid van antroposofische geneesmiddelen

Bekijk ook wat onze Kerntaken zijn en hoe we bovenstaande zaken in praktijk brengen.

Antroposana is een gezondheidsvereniging. Zij wil mensen helpen om gezond te blijven. En als je niet gezond bent, om het zo veel mogelijk te worden.

Daarbij helpen antroposofische uitgangspunten. Want die bieden een bredere en diepere kijk op gezondheid. De antroposofische gezondheidszorg bestaat meer dan honderd jaar. Zij heeft praktische toepassingen ontwikkeld op vele gebieden.

Heel je gezondheid

Antroposana verenigt mensen die zich herkennen in gezondheidszorg die gericht is op het welbevinden en de gezondheid van de gehele mens – dus fysiek, mentaal en spiritueel. Deze zogenoemde integratieve zorg is geïnspireerd op het gedachtengoed van Rudolf Steiner en Ita Wegman, de wegbereiders van de antroposofische geneeskunde.

Word lid

Word lid en ontvang 3x per jaar ons inspirerende ledenmagazine Ita. Ook ontvang je 4x per jaar onze nieuwsbrief met nieuws over antroposofische gezondheidszorg en tips over bijeenkomsten en conferenties. Antroposana strijdt voor behoud van antroposofische gezondheidszorg en daar hebben we je steun bij nodig. Want met jouw steun is deze zorg er voor iedereen!