Slaapstoornissen

Synoniemen:slaapstoornis, slaapproblemen

Bij slaapproblemen: Avena Valeriana. 12 druppels voor de nacht, zo nodig herhalen.

Hepatodoron van Weleda. is een zelfzorgmiddel. Te koop bij: sommige winkels (bv. Van Dam Huis Haarlem) en apotheken, bijvoorbeeld sommige natuurvoedingswinkels. Als ze het niet hebben kan het besteld worden.

Het middel bestaat uit twee plantaardige bestanddelen namelijk het blad van de bosaardbeiplant en het blad van de wijnstok. Het zijn twee zeer verschillende planten, maar beide met wel bekend om zijn lekkere vruchten. Het unieke is dat ze in dit middel bij elkaar gebracht zijn. Samen vormen ze hepatodoron, dat “geschenk voor de lever” betekent. Het kan gebruikt worden als de lever ondersteuning behoeft. In onze hectische tijd is dat bij veel mensen het geval, bijvoorbeeld wanneer je last hebt van de typische middagdip én zeker ook wanneer je ‘s nachts juist wakker wordt rond 3 uur en niet meer goed kan inslapen.

Het gebruik staat op de bijsluiter in de verpakking. Om beter te slapen: voor de nacht innemen, 3 tot 4 tabletten in één keer. Het zijn kauwtabletten. Ik het begin moeten de meeste mensen een beetje wennen aan de smaak.


Voor meer informatie over slaapstoornissen, kunt u bij Centrum Sociale Gezondheidszorg het boekje: Gezichtspunten nummer 37 over Slapen en slaapproblemen bestellen.