< Naar het nieuwsoverzicht

Weleda bestaat 100 jaar

Dinsdag 27 juli - Al 100 jaar ontwikkelt Weleda 100% natuurlijke en gecertificeerde verzorgingsproducten en geneesmiddelen.

Het tweede nummer van Ita 2021 zullen we hier bij stil staan. Het wordt een speciaal nummer over antroposofische geneesmiddelen. De geneesmiddelen van Weleda stimuleren het zelfherstellend vermogen en de kracht van het eigen lichaam. De geneesmiddelen gebruik je naast reguliere geneesmiddelen en worden gemaakt in de Weleda apotheek in Zoetermeer.

De natuurlijke geneesmiddelen van Weleda krijg je alleen op recept van een BIG-geregistreerde arts, verpleegkundige of verloskundige. De geneesmiddelen zijn ontwikkeld vanuit antroposofische inzichten en zijn aanvullend bij behandelingen die vanuit de reguliere geneeskunde worden gegeven.

Antroposofische (huis)artsen maken gebruik van gangbare therapieën en geneesmiddelen. Maar daarbij kijken ze vooral naar de mens als geheel. Met 150 artsen en specialisten in Nederland is er altijd een bij je in de buurt. Je vindt een overzicht op de website van de NVAZ.

Kijk hier voor meer informatie over het 100 jarig bestaan van Weleda, antroposofische geneesmiddelen en hoe je deze kunt bestellen.

Het tweede nummer van Ita zal eind september verschijnen.