< Naar het nieuwsoverzicht

Antroposana en Waldorfdating

Dinsdag 24 maart - Hee jij! Niet meteen wegklikken omdat het woord dating in de kop staat! Het platform Waldorfdating gaat over verbinden en ontmoeten. Lijkt het jou leuk om gelijkgestemden te ontmoeten?

Al is het maar om digitaal de lekkerste recepten van palmpasenhaantjes uit te wisselen of tips over vilten of wikkelen te delen? Dat kan allemaal. Op het sociale netwerkplatform van Waldorfdating is iedereen welkom die zich verbonden voelt met de Vrije School.

Wanneer je ergens in de wereld een (oud) Vrijescholier ontmoet, voel je vaak een herkenning. Je kent dezelfde liedjes, je weet hoe de jaar feesten gevierd worden en je hoeft de ander niet uit te leggen wat euritmie is. Dat feit bracht Anna en Christine, de oprichters, ertoe om een ​​sociaal netwerkplatform op te zetten.

Dus ben je (oud) leerlingen, een ouder van kinderen op de Vrije School, (oud) leraar van de Vrije School of draag je de Vrije School een warm hart toe? Schrijf je dan in op waldorfdating.com voor het vinden van een partner, een vriendschap of het delen van een hobby. Wie weet ontstaat er een prachtig contact.

Samen sta je sterk(er)

Hoe leuk is het dat we samen met Anna en Christine een te gekke 2020 actie hebben opgezet. Leden van Antroposana krijgen een jaar lang een GRATIS lidmaatschap. Meld je aan via deze link: www.waldorfdating.com/antroposana en wie weet welke leuke ontmoeting er op je pad komt.