< Naar het nieuwsoverzicht

Vanuit de coulissen

Zondag 20 november - bestuursbijeenkomst met onze Europese zusterverenigingen, die net als wij aangesloten zijn bij EFPAM (European Federation of Antroposophic Medicine).

Voeding bestaat niet alleen uit datgene wat we via onze mond tot ons nemen. Zo is het voeden van onze leden met informatie een belangrijk onderdeel van onze missie. We proberen om voor zoveel mogelijk leden een geschikte vorm te bieden. Voor de één voldoet de inhoud van Stroom, voor de ander zijn onze informatiefolders een welkome aanvulling. Daarnaast vinden steeds meer mensen het fijn om zelf gericht informatie te zoeken, bijvoorbeeld via onze nieuwsbrieven, onze website en onze posts op facebook. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan diverse evenementen die door de verschillende afdelingen van Antroposana worden georganiseerd. Om in de toekomst nog meer mensen te laten profiteren van deze informatieve bijeenkomsten, is er sinds kort een eventmanager. Emma Vink is haar naam en via e-mail kun je haar voeden met tips en ideeën.

Antroposana zelf heeft ook voeding nodig, daarom is er begin november een bestuursbijeenkomst met onze Europese zusterverenigingen, die net als wij aangesloten zijn bij EFPAM (European Federation of Antroposophic Medicine). Ons bestuur is overigens momenteel sterk onderbezet, mensen die Antroposana mee willen helpen dragen zijn van harte welkom.

Ook nieuwe leden kunnen we goed gebruiken, dat vergroot onze slagkracht in het toegankelijk houden van antroposofische gezondheidszorg. Een tip voor de feestdagen? Een lidmaatschap Antroposana als cadeau!