Puur en hoopvol

Door Redactie - In: Lezen - 2 april 2021

Christina von Dreien – de naam van deze briljante jonge Zwitserse vrouw zingt in het rond. Duizenden mensen bezochten haar seminars en een veelvoud ervan las haar, deels door haar moeder opgetekende, boeken. Onlangs verscheen ‘Uiteindelijk komt alles goed’, een bescheiden publicatie met daarin Christina’s oproep aan ons allemaal om een actieve rol te spelen in de wereldontwikkeling, verantwoordelijkheid te nemen. COVID-19 krijgt uitgebreid aandacht, het geheim van wereldwijde machtsstructuren wordt verbluffend eenvoudig ontsluierd en diverse andere vraagstukken origineel beantwoord.

Puur en hoopvol

Het boekje is grotendeels samengesteld uit haar voordrachten tijdens een seminar dat afgelopen herfst gehouden werd en na een paar hoofdstukken drong zich het gevoel aan me op dat ik Steiner zat te lezen. Die aansporing tot eigen meningsvorming! Die voortdurende herhalingen; niet onprettig trouwens, maar zo kenmerkend. Verder raken veel van Christina’s inzichten nauw aan wat ik van Steiner ken. Net als hij heeft zij het vermogen van het ‘lezen’ van de Akashakroniek, die energetische kennisopslag van alle gebeurtenissen uit alle dimensies van het universum. Een pluspunt: Christina von Dreien heeft een grote toegankelijkheid, niet te verwarren met simplisme.

Even terug naar COVID-19. Wat kunnen we zelf doen? Laat je overtuigingen los en stel je open voor nieuwe invalshoeken, stelt ze. Mediteer, vraag je engel of andere spirituele helpers om ondersteuning. Oefen dagelijks tevredenheid, dankbaarheid en vergeving. Blijf positief en wees niet bang, wat er ook gebeurt. Maar vooral: houd vertrouwen, want ja, we maken zware tijden mee. En toch komt uiteindelijk alles goed.  |  Simone Thomasse 

Christina von Dreien | Uiteindelijk komt alles goed | Akasha | €17,50